Cele două clădiri ale complexului Carisma au fost scoase la vânzare. Vezi cât costă şi cine le vinde!

carisma botosaniClădirile în care a funcţionat complexul Carisma au fost scoase la vânzare. Complexul comercial, format din două imobile cu o suprafaţă de 650 şi, respectiv, 600 de metri pătraţi, a fost deschis în anul 2006, găzduind mai multe magazine şi fiind printre primele spaţii moderne de comerţ din municipiu.

La scurt timp afacerile au început să intre în declin, iar chiriaşii au părăsit spaţiul începând cu al doilea an de funcţionare.

După ce a fost închis o perioadă, a fost închiriat unui centru de dializă, iar la un moment dat s-a vehiculat informaţia că Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară intenţiona să achiziţioneze imobilele pentru a-şi muta sediu, suma tranzacţiei vehiculate fiind de două milioane de euro.

like facebookComplexul comercial a fost ridicat pe baza unui împrumut de 1,87 milioane de lei contractat de la BCR, iar în 2012 banca a solicitat deschiderea un dosar de executare la un executor judecătoresc din judeţul Suceava.

Executorul Cristian Rusu a publicat anunţul de vânzare pentru cele două imobile la o valoare de 3,7 milioane de lei, prima licitaţie  urmând să aibă loc în cursul acestei luni.

carisma botosani2carisma anunt vanzarecarisma anunt vanzare1

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *