Turneul demarat de Loredana în primăvara acestui an va trece și prin Botoșani

LOREDANALoredana şi-a programat un concert la Botoşani în cadrul unui turneu pe care l va demara în luna martie în România şi Republica Moldova. Datele turneului urmează să fie publicate în zilele următoare, dar organizatorii anunţă că printre oraşele unde va cânta Loredana în acest turneu se află şi Botoşani.

Cantareata promite showuri incendiare in Constanta, Galati, Pitesti, Chisinau, Iasi, Botosani, Suceava, Onesti, Bacau, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Cluj, Oradea, Timisoara si Deva. Datele urmeaza a fi anuntate saptamana aceasta.

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la Bucuresti au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale.

Loredana le va oferi fanilor mai bine de doua ore si jumatate de muzica de toate genurile, de la muzica populara sau lautareasca, pana la pop, hip hop sau dance.

Playlist-ul concertelor va contine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single “Lumea ta”, interpretat impreuna cu Carla’s Dreams si lansat la sfarsitul lunii decembrie. Trupa Carla’s Dream este di Republica Moldova şi s-a făcut cunoscută în România în urma colaborării cu Inna pentru piesa „P.O.H.U.I”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *