Constructorul drumului naţional Botoşani – Suceava a devenit bancher

victor ponta umbrarescuConstructorul drumului naţional Botoşani – Suceava a devenit proprietar de bancă. Dorinel Umbrărescu, care este proprietarul UMB Spedition Bacău, a finalizat negocierile cu grupul bancar elen Piraeus Bank pentru preluarea a 93,27% din acţiunile ATE Bank România SA  după ce a primit toate autorizaţiile necesare, informează un comunicat al băncii.

‘Tranzacţia a avut loc după încheierea, în prealabil, a transferului unei părţi din activele şi pasivele ATE Bank România SA către Piraeus Bank România SA’, precizează grupul bancar elen.
În luna aprilie a acestui an, Dorinel Umbrărescu a preluat de la Piraeus Bank pachetul de 93,27% pe care îl deţinea la subsidiara sa ATE Bank România pentru suma de 10,3 milioane de euro.

 

2 thoughts on “Constructorul drumului naţional Botoşani – Suceava a devenit bancher

  1. se pare ca farsa cu mobilizarea UTILAJELOR SI CU POANTEA PREZENT e cea mai tare din ISTORIA FARSELOR ! AU ADUS CITEVA RELICVE DE LA ALTA FARSA CELEBRA ! SUCCES DOMNULE GRIGORAS SINGURA REUSITA A TA E LEGEA CU CEI CE IAU LA OCAZIE IN REST ALTA REUSITA NU AI ! NU NE DEZAMAGI !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *