Proprietarii de vile de la periferia orasului ar putea sa deszapezeasca la lopata aleile pana la case. Vezi in ce zone!

zapada -utilaje deszapezire BotosaniProproprietarii vilelor de la marginea orasului vor trebui sa-si deszapezeasca singuri aleile pana la locuinte, daca Urban Serv nu va primi comanda de interventie de la Primarie. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat ca la sfarsitul lunii noiembrie a fost aprobat programul de deszapezire si, potrivit acestuia, aleile dintre blocuri precum si stradutele care duc la vilele de la marginea orasului vor fi deszapezite doar daca considera necesar acest lucru reprezentantii Primariei.

La nivelul municipiului Botosani sunt trei nivele de urgenta, respectiv nivelul unu, doi si trei si cuprinde principalele strazi ale orasului, respectiv centurile orasului si tot ce este in interiorul acestora. Nivelul patru de urgenta reprezinta acele alei din cartierele cu blocuri, care nu sunt alei principale, iar al cincilea nivel de interventie sunt aleile de la vilele care s-au construit pe exteriorul orasului, si ma refer aici la zona Lebada, Luizoaia, zona ANL Cismea, partea pe CET. La zonele patru si cinci se vor face interventii la solicitarea si pe baza comenzii lansate de Primaria Botosani„, a mentionat directorul Urban Serv. 

Cu alte cuvinte, daca Primaria va considera ca nu este necesar sa se intervina pe nivelul patru si cinci, atunci proprietarii de case vor trebui sa deszapezeasca aleile la lopata.

Drelciuc a mentionat ca pentru interventiile care se vor face in luna decembrie, asta in cazul in care vor fi si ninsori, societatea ar avea nevoie de 650.000 lei, bani pe care ar urma sa-i deconteze Primaria Botosani.

2 thoughts on “Proprietarii de vile de la periferia orasului ar putea sa deszapezeasca la lopata aleile pana la case. Vezi in ce zone!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    NESIMTITI……..IMPOZITE MARI BENEFICII ZERO………DAR STAI….PARCA PANA ACUM CUM A FOST???DOAR CA ACUM A SI ANUNTAT…:):):)

  2. la periferiile ce vor avea sansa sa ramana sub zapada nu sunt numai vile, sunt si case de oameni ce fac parte din categoria sociala „saraci” ce au si copii ce tre sa mearga la soala, ce facem? sau poate asa vor intelege mai bine literatura romaneasca gen „iarna pe ulita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *