Portariuc: Alianţa PNL-PDL funcţionează împotriva voinţei botoşănenilor

portariucPrimarul Ovidiu Portariuc a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca alianta PNL -PDL devine mai vizibila de la zi la zi pe plan local. El a spus ca numai in sedinta de Consiliu local de vineri au fost trei hotarari initiate de Executiv si care au fost intoarse de alianta PNL-PDL.

Va dau exemplu inclusiv hotararea privind institutiile de cultura, care au fost propuse de primar intr-o formula si rasturnate de alianta PNL-PDL, si ca atare vor trebui sa-si asume.  S-a discutat de ce e nevoie de doctorat la conducerea Filarmonicii si cum au fost modificate toate conditiile propuse de mine initial in organizarea acestui concurs„, a mentionat Portariuc.

El a mentionat ca si alte proiecte au fost intoarse de PNL-PDL si ca aceasta alianta functioneaza impotriva vointei botosanenilor.

Botosaneanul a votat USL si un proiect politic pe care ni l-am asumat impreuna cu colegii liberali. Sunt profund dezamagit atat in ceea ce priveste atitudinea domnului Turcanu, cat si a colegilor din PNL. Atat domnul Turcanu cat si colegii din PNL tradeaza increderea electoratului. Ne-au dat impreuna un vot de incredere politic, pe un proiect USL, dar la nivel local nu mai avem cum sa-l respectam , pentru ca nu suntem sustinuti de colegii din PNL. Sper ca domnul Turcanu sa sesizeze acest dezacord „, a adaugat Portariuc.

 

3 thoughts on “Portariuc: Alianţa PNL-PDL funcţionează împotriva voinţei botoşănenilor

  1. DE ACORD.M-AM SATURAT DE TAMPENIILE PE CARE LE SPUNE OAIA TURCANA.NU STIE DECAT SA-SI PUNA NEAMURILE IN DIVERSE FUNCTII.MARE-I CLANUL TURCANU CATA O STANA DE MARIME MARE.NU MAI SUNT FUNCTII PENTRU TOATE OILE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *