Teii plantati pe Bulevard, motiv de disputa intre consilierul Ghiorghita si viceprimarul Andrei

viceprimar cosmin andrei consiliul local botosaniScandal in Consiliu Local de la teii plantati pe mai multe strazi din municipiul Botosani. Consilierul local Florin Ghiorghita a acuzat faptul ca teii plantati de municipalitate puteau fi achizitionati la preturi cu mult mai mici de la Directia Silvica. Ghiorghita a solicitat caietul de sarcini si pretul la teii achizitionati .

Am achizitionat cu un pret fantastic, extrem de mare pentru niste tei care au maxim trei patru cm diametrul si sunt tei care puteau fi achizitionati la un pret mai mic de la Directia Silvica. Asteptam sa vad ceva spectaculos, dar m-am crucit cand am vazut cum arata. Unii dintrei ei nu sunt mai inalti decat mine, nu au coroana. Nu sunt tei de zece ani-12 ani, asa cum citeam declaratiile factorilor de raspundere”, a spus Ghiorghita.

Viceprimarul Cosmin Andrei i-a raspuns ca teii achizitionati de municipalitate au un pret cu mult mai mic decat teii cumparati de administratia Flutur, respectiv 173 lei fata de 200 euro.

2 thoughts on “Teii plantati pe Bulevard, motiv de disputa intre consilierul Ghiorghita si viceprimarul Andrei

  1. Teii plantati pe bulevard anul trecut au coroana si se vad pe cand cei de pe timpul lui Gheorghita guralivul s-au uscat asa ca mai bine tacea din gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *