Un nou număr BUZZ (21), ziarul tuturor copiilor din Botoșani, la chioscuri

marius rusu si buzzUn nou număr BUZZ (21), ziarul copiilor din Botoşani, este la chioşcurile de ziare. Copiii-reporteri au găsit şi luna aceasta subiecte interesante despre care au scris în paginile ziarului.  Astfel, puteţi citi despre un cenaclu literar înfiinţat de către nişte copii sau despre un „atelier de matematică” de la Şcoala nr. 17. Actorul Marius Rusu i-a dezvăluit reporterului Buzz, Alexandra Ciotir, în cadrul unui interviu, câteva lucruri despre el, pe care sigur nu le ştiaţi.

Nu lipsesc articolele dedicate copiilor care au făcut performanţă în ultima vreme cum ar fi Oana Tăbultoc sau Miruna Buză sau rubricile deja consacrate, foarte îndrăgite de adolescenţi „Colţu’ BESTial”  sau cea dedicată trupelor de street-dance. În noul număr BUZZ, a fost lansată și o rubrică nouă intitulată miniEditorial unde copiii-reporteri își vor expune părerea cu privire la un fapt petrecut în viața lor, vor comenta sau vor analiza anumite situații cu care se vor confrunta, vor critica sau vor aprecia lucrurile mai mult sau puțin normale din viața copiilor și a tinerilor din Botoșani.

buzz si ioana pinzaruActivitățile care se petrec în școlile botoșănene sunt și în acest număr în atenția micilor reporteri, un interes deosebit fiind acordat celor de mediu, grație parteneriatului pe care Ziarul Buzz îl are cu Asociația RoRec. Așadar, reporterii BUZZ v-au pregătit și în acest nou număr o sumedenie de subiecte interesante pe care le veți citi cu plăcere. Ziarul BUZZ este publicația copiilor din Botoșani unde găsești altfel de știri.

În continuare, vă reamintin că mai aveți o săptămână la dispoziție pentru a vă înscrie la noul curs de jurnalism pentru copii unde înveți să scrii știri, să faci interviuri, te întâlnești cu vedetele muzicii și filmului, dar și cu oameni importanți din oraș. Cursul de jurnalism se adresează copiilor cu vârste între 8 și 15 ani și se bazează pe foarte multă practică. În plus, în afară de cunoștințele din domeniul gazetăriei, cursanții vor învăța noțiuni elementare despre fotografie și comunicare.

One thought on “Un nou număr BUZZ (21), ziarul tuturor copiilor din Botoșani, la chioscuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *