Medic stomatolog anchetat pentru evaziune fiscală

medic dentistUn medic stomatolog este anchetat de poliţişti pentru evaziune fiscală, după ce încasa bani de clienţi şi trecea o sumă mult mai mică în documente. Medicul Anna Maria Năstac este anchetat şi pentru că realiza venituri, deşi nu era autorizat să practice meseria.

Anchetatorii încearcă să facă o estimare a veniturilor obţinute de medic, din ultimii ani, pe baza informaţiilor descoperite, în urma unei percheziţii la cabinetul medical al acesteia.

Ancheta vine după ce Năstac a fost trimisă în judecată, într-un alt dosar, pentru profesarea fără drept a unei meserii. Anna Maria Năstac este acuzată că de anul trecut profesează fără a avea avizul Colegiul Medicilor Dentişti şi al Direcţiei de Sănătate Publică.

Mai mult decât atât, procurorii susţin că după ce i-a fost sigilat cabinetul, medicul a rupt sigiliile şi a continuat activitatea.

Medicul a fost reclamat în mai multe rânduri de pacienţi, lucru ce a dus la interzicerea de către DSP a cabinetului său. După această decizie, Anna Maria Năstac şi-a transferat activitatea în Iaşi, activând până în cursul lunii trecute în cadrul spitalului Sf. Spiridon.

 

2 thoughts on “Medic stomatolog anchetat pentru evaziune fiscală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *