S-au terminat lucrările la apă şi a început pomparea în bazine. Vezi la ce oră se reia furnizarea!

fara apa (1)Angajaţii operatorului de apă împreună cu cei a firmelor de construcţii care s-au ocupat de lucrări le-au finalizat, sâmbătă, în jurul orelor 18.00.

Ulterior s-a început pomparea apei în bazinele de la Bucecea şi Cătămărăşti, iar conducerea Nova Apaserv estimează că apa va intra în conductele ce alimentează municipiul Botoşani în jurul orelor 12.00.

” Vom da drumul încet, cu aerisiri, iar duminică dimineaţă sperăm să ajugă apa la toţi consumatorii din municipiu”, a declarat Gabriel Cârlan, directorul Nova Apaserv.

Lucrările efectuate, în perioada întreruperii apei, au constat în revizia tehnică a instalaţiilor de tratare şi evacuare a nămolului de la staţia de pompare Bucecea, înlocuirea unei vane la Leorda şi reparaţii la conductele de pe traseu.

Petru toate aceste operaţiuni, Nova Apaserv a sistat furnizarea apei, de vineri seară, către toţi clienţii care se alimentează din Siret. La rândul lor, reprezentanţii Modern Calor au anunţat sistarea furnizării agentului termic în această perioadă.

 

 

 

One thought on “S-au terminat lucrările la apă şi a început pomparea în bazine. Vezi la ce oră se reia furnizarea!

  1. Luni dimineata ora 7:00, 18.11.2013, nu curgea nici un strop de apa pe conducta…. ma refer in Zona industriala !! …deci domle Carlan cum e treaba aia ca luni dimineata toti cetatenii orasului Botosani, vor avea apa ????….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *