Viceprimarul Andrei: Teii plantati de administratia Flutur au fost mai scumpi decat cei de acum

Lucrarile la BulevardViceprimarul Cosmin Andrei acuza administratia Flutur ca a distrus Bulevardul “Mihai Eminescu”. El a declarat ca fosta administratie nu a avut in vedere respectarea fondului deondrologic pentru municipiul Botosani. Mai mult, Cosmin Andrei sustine ca teii care au fost plantati pe Bulevard  au fost achizitionati la un pret cu mult mai mic decat teii care au fost plantati pe vremea lui Flutur, in Centrul Vechi.

A trebuit sa taiem copacii uscati din cauza lucrarilor prost executate, din punctul meu de vedere. S-au taiat radacinile, nu s-a avut in vedere respectarea fondului dendrologic pentru municipiul Botosani. Am continuat programul si am incercat sa reparam acest lucru. Am lucrat in modul cel mai transparent posibil. In Centrul istoric, un tei s-a plantat cu 200 euro iar firma care a plantat acesti tei va reprezenta o surpriza pentru dv. Antrepenorul general este Condacia, dar s-a lucrat cu subantreprenori”, a spus Cosmin Andrei.

Viceprimarul sustine ca un tei de 12 ani, plantat pe Bulevard a costat 173 lei.

One thought on “Viceprimarul Andrei: Teii plantati de administratia Flutur au fost mai scumpi decat cei de acum

  1. In acest mandat,ar trebui sa vezi daca nu au si mai putine crengi.Daca nu te descurci,adu de la Bucuresti un expert si infiinteaza o comisie de numarat crengile lui Flutur.Bine am mai votat.Ne meritam soarta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *