Transportat la Iaşi în stare critică după ce a căzut cu capul de o bordură, în urma unui pumn primit de la un consătean

ambulanta cazut inaltime 2Un tânăr de 22 de ani a fost transportat în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce s-a lovit cu capul de o bordură. Iulian H, din Corlăteni, se afla, joi dimineaţă, în târgul din Podeni împreună cu soţia şi o rudă de a sa, când s-a întâlnit cu Bogdan S, din Vorniceni. Acesta din urmă a început să-i reproşeze bărbatului că avea o datorie neachitată la el de mai mult timp, motiv pentru care l-a lovit cu pumnul în cap. Iulian S. s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ, moment în care s-a lovit cu capul de o bordură din beton.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean, iar de aici, datorită stării grave în care se afla, a fost trimis la Iaşi.
Poliţiştii au declanşat o anchetă. Agresorul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, însă, spune Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, încadrarea juridică a faptei ar putea fi modificată funcţie de starea victimei.

 

2 thoughts on “Transportat la Iaşi în stare critică după ce a căzut cu capul de o bordură, în urma unui pumn primit de la un consătean

  1. mda.. ala care l-a lovit e un prost, tampit si idiot, ca acum e in stare grava la spital .. e varmiu. si cel care la lovit sa fie blestemat pe viata.sa moara in chinuri insuportabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *