Lucrări începute şi la zona de recreere de la fostele sere. Vezi ce s-a făcut!

lucrari spatiu joaca sereLucrările la parcul de distracţii, care va fi ridicat pe locul fostelor sere, sunt în plină desfăşurare. Primarul Ovidiu Portariuc a inspectat zona şi s-a declarat mulţumit de ritmul lucrărilor. El a menţionat că s-a avansat mult pe această zonă de lucrări şi speră ca investiţia să fie finalizată în luna mai, deşi termenul de execuţie este sfârşitul anului viitor.

S-a lucrat mult la partea de utilităţi, a fost amenajată parcarea. Contractul este pe o perioadă mult mai mare, dar constructorul a înţeles că pentru noi este o prioritate să dăm acest loc de joacă copiilor anul viitor, să nu mai aştepte un an„, a precizat Portariuc.

lucrari spatiu joaca sere 1Acesta susţine că zona de agrement va atrage mii de oameni săptămânal. Locul de joacă poate primi până la 150-200 de copii şi va fi gratuit. Aceasta se va întinde pe o suprafaţă totală de 5360 mp, va avea o parcare pentru autoturisme cu 20 de locuri şi alte 20 de locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi, trei grupuri sanitare, respectiv pentru femei, bărbaţi şi persoane cu dizabilităţi, spaţii pe o suprafaţă de 477 mp, amenajate în vederea închirierii de către agenţii economic.

Locul de joacă este gratuit, pentru că am gândit ca investiţia să fie recuperată din concesiunea spaţiilor comerciale.  Trei spaţii comerciale vor fi scoase la licitaţie, iar cei care vor da preţul cel mai bun va câştiga, astfel încât din valoarea concesiunii să putem amortiza în timp investiţia. Proprietarii de animale nu vor avea acces în spaţiul de joacă, ci vor vea un spaţiu cu intrare separată„, a adăugat Portariuc.

lucrari spatiu joaca sere 2Spaţiul va fi supravegheat video şi păzit. Lucrarea este realizată de Victor Construct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *