Botoşănenii care vor să aibă contract individual la apă, în continuare, trebuie să-şi scoată contorul la uşă

contor-apaReprezentanţii Consiliului Judeţean nu prea sunt de acord ca societatea Nova Apaserv să încheie contracte cu asociaţiile de proprietari, întrucât peste 80% dintre acestea au conturile blocate. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, consideră că soluţia cea mai bună este aceea ca proprietarii să-şi scoată contorul pe scară sau la limita de proprietate, dacă vor să aibă contract individual. Costurile unei astfel de investiţii pe o scară ar fi în jurul a 1200 lei, funcţie de numărul de apartamente din scară. Ţurcanu spune că această măsură va trebui luată pe scările unde sunt rău-platnici la apă, după care, în maxim un an, să fie implementată la toate scările din municipiu.

Ne-ar conveni ca cetăţenii să-şi scoată contorul din casă la uşă şi să rămână contractele aşa cum sunt ele. Legislaţia mă obligă să am contract individual doar dacă am contor separat sau dacă nu şef de scară sau asociaţie. Cea mai bună soluţie şi pentru societate, dar şi pentru mine ca om politic, ar fi ca omul să-şi facă contorizare separat, să-şi scoată contorul la uşă sau limită de proprietate. Vom face un pliant în care vom informa cetăţenii posibilitatea lor de a decide, iar dacă o să aibă contor separat şi vor fi branşaţi separat, atunci nu o să mai aibă pierderea pe care acum ei o plătesc„, a menţionat Ţurcanu.

El a precizat că cea mai bună variantă ar fi ca acel contor să fie scos la uşă, pentru că şi costurile ar fi mai reduse.

 

 

4 thoughts on “Botoşănenii care vor să aibă contract individual la apă, în continuare, trebuie să-şi scoată contorul la uşă

  1. Cea mai buna solutie pentru tine CA OM POLITIC- ca esti in continuare in campanie electorala in loc sa-ti faci treaba pentru care ai fost ales!!!!!!! – este sa-ti dai demisia. Nu ai nici o treaba cu managementul. Te bagi mereu in seama ca musca in domenii in care nu ai nici o treaba. Vorbesti exact de pe pereti. Azi spui un lucru, maine altul. Abia astept si eu si alte cateva mii de alegatori sa vina 2016 si sa te taxam pentru prostiile pe care le faci. Ajungem sa-l regretam pe Tabuleac. Macar el avea simtul masurii si o limita a decentei. Cum poti afirma ca 50 de lei e costul pentru a face bransament individual???? Chiar crezi ca toata lumea e la cheremul tau??? Nu confunda populatia judetului cu cei care participa la sedintele de la partid.
    In concluzie: LASA PROFESIONISTII SA-SI FACA TREABA fara sa mai dai indicatii. Mai stim noi pe unul care dadea indicatii…si a ajuns langa un zid….

  2. Legislaţia mă obligă să am contract individual doar dacă am contor separat sau dacă nu şef de scară sau asociaţie.
    Corect, dar nu spune unde !
    Oierule!
    Mai ai idei de astea?

  3. Gandiţi ceea ce scoateţi pe gura. Ca să scot apometrul din baie pe casa scării trebuie să străbat toată casa cu ţeava.S-au poate să-l scot pe geam la baie, ca cei de la apa nova să vina cu macaraua să citească.

  4. avem deja contor separat cu totii. nu e cazul sa ne impiedicam si de tevi prin casa. si nu platim pierderi (ma gandesc ca de la o luna la alta ar trebui obligati si cei de la apa sa-si remedieze problemele) ci consumul nedeclarat de alti vecini. de ce nu platesc aia diferentele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *