Om de afaceri, condamnat pentru evaziune fiscală

magistrati Tribunalul BotosaniUn om de afaceri din Botoşani a fost condamnat pentru evaziune fiscală. Reprezentantul unei societăţi comerciale a fost obligat, miercuri, de Tribunalul Botoşani să plătească statului suma de 157.743 de lei, bani pe care i-ar fi obţinut din evaziune fiscală.

Judecătorii Tribunalului au decis, de asemenea, condamnarea la doi ani de închisoare cu suspendare (cu o perioadă de încercare de patru ani) a Rodicăi Cărpuş, care, în calitate de împuternicit al unei firme din municipiul Botoşani, în perioada 2005 – 2010, prin omisiunea în tot sau în parte a evidenţierii în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate, sau prin evidenţierea în actele contabile sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Prin faptele sale, aceasta a cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu în valoare totală de 152.081,41 lei, la care au fost dăugate accesoriile.

Rodica Cărpuş a primit şi interdicţia de mai fi administrator al vreunei firme.

One thought on “Om de afaceri, condamnat pentru evaziune fiscală

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Nu v-a plati un sfant. A trecut toata averea pe fiul ei Carpus Adrian , cercetat penal si el . A avut de platit daune catre zeci de oamneni dar carora nu le-a platit nimic. S-a judecat si-a batut joc de toti vecinii inclusiv cu varul ei profitand de impotenta organelor statului carora le tremurau chilotii la propriu . Timp de 23 de ani pentru tot felul de magarii,trebuia sa faca puscarie dar cumnatul ei procurorul sef Adochitei Dragos a tot scos-o din incurcaturi cu alcool, cofectii,violare de domiciliu, distrugere,constructii fara autorizatii,inselatorie iar cand acesta a fost batut de Dumnezeu si a paralizat, Carpus Rodica a fost ajutata de fii acestuia , fost procuror si avocati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *