Şeful CJ dă contracte directe colegilor de partid. Vezi cât a costat modernizarea birourilor şi cine a făcut-o!

birou turcanu in renovareConsiliul Judeţean Botoşani a încheiat trei contracte, prin încredinţare directă cu o firmă de construcţii pentru executarea mai multor lucrări. Surprinzător sau nu, firma nu este orice companie de construcţie, ci firma în spatele căreia se află un important lider PNL.

Valoarea contractelor, încheiate începând cu vara anului trecut este de 40.000 de euro contând în lucrări de reparaţii şi igienizare.

Contractele au fost încheiate de instituţie cu firma Top Design SRL, în spatele căreia se află deputatul PNL, Costel Şoptică.

Primul contract a fost încheiat în luna august a anului trecut, imediat după instalarea în funcţie a preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu. Contra sumei de 82.000 de lei, societatea a reamenajat biroul noului preşedinte, al vicepreşedinţilor şi secretarilor. O lună mai târziu, firma încheie un nou contract cu CJ, în valoare de 17.000 de lei, pentru lucrări de reparare a mobilierului.

În luna iulie a acestui an, Top Design încheie un nou contract, în valoare de 83.000 de lei pentru lucrări de reparaţii curente, întreţinere şi igienizare.

birou florin turcanu CJPreşedintele Consiliului Judeţean susţine că el nu a avut legătură cu încheierea acestor contracte, s-au respectat toate prevederile legale, dar nici nu îşi poate renega un coleg de partid.

„Nu am participat la luarea nici unei decizii. A fost o comisie independentă care s-a ocupat de acest lucru”, a spus Florin Ţurcanu.

Preşedintele CJ a mai menţionat că este mulţumit de lucrările executate de firmă şi preţul de contractare.

5 thoughts on “Şeful CJ dă contracte directe colegilor de partid. Vezi cât a costat modernizarea birourilor şi cine a făcut-o!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Pai asa a dat el proba de lucru pentru intrarea pe liste, in fruntea judetului, ca altfel era la coada lui cu toate firmele in faliment. Acu, in schimbul prestatiilor de valoare, si din banii nostri, el e in frunte, sora in fruntea Inspectoratului Scolar, samd…. Si firmele lui se simt din ce in ce mai bine de cand masinile lui incarcate fac sant in jurul Consiliului Judetean incarcate de mobila la dus si foarte goale la intors…. Aud ca acum e si mare constructor de drumuri….ha ha ha. Am o presimtire ca si cladirea care nu i se vinde, de pe Calea Nationala, va fi preluata de Consiliu cu o chirie frumusica, nu stiu de ce am presimtirea asta?! Ei, hai ca nu suntem chiar toti prosti!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Desi Turcanu afirma ca totul este legal, eu spun ca totul este ilegal.Sa ma explic:
    Lucrarile executate se incadreaza in categoria prestari de servicii, nu la cea de lucrari in constructii.Ca urmare, valoare totala fiind de peste 18.000 euro, trebuia sa se aplice metodologia specifica ,, Cererii de oferte”, in nici un caz incredintarea directa,
    In al doilea rind, s-o creada mutu ca Turcanu nu are nici o legatura cu
    aceasta tarasenie.Tot ce se intimpla in Cj are legatura cu presedintele. Asa spune legea.

  3. BAI FRATILOR CIOBANUL DE LA CJ FURA CU CAPUL GOL SI NIMENI NU ZICE NIMIC!
    CECSECINTAMP-LA? CINE IL ONCURAJAZA SI SUSTINE?
    EL NU SEMNEAZA NIMIC( stiu ca semneaza cda matusa Catinca) si PLASEAZA RASPUNDETEA PE COMISII, FORMATE DIN NISTE SPECIALISTI IN ZBORURI AERIENE…
    ASTA ESTE PROCEDEUL DE LUCRU AL UNUI INDIVID CU O EDUCATIE -FARA!
    DE VAZUT CINE CONDUCE ABATORUL DE LA DRACSANI,CINE FURA IN NUMELE LUI, ETC.
    ESTE STRIGATOR LA CER CUM UN NEICA NIMENI ISI BATE JOC RAZAND DE BANII BUGETULUI DE STAT, FARA SA-L TRAGA NIMENI LA RASPUNDERE!

  4. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Verificati si contractele lui Judele cu unitatile subordonate CJ. Sa vedeti acolo surprize!!!! Dar mergeti pe fir pana la capat….:-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *