Reduceri de personal la Spitalul Judeţean. Vizate: cadrele medicale pensionabile

cadre medicaleMai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean ar putea pleca în perioada imediat următoare acasă. Pentru că pe cele 116 paturi care nu sunt finanţate de bugetul de stat nu se pot realiza venituri suplimentare, reprezentanţii Spitalului Judeţean au decis să reducă numărul acestora, iar acest lucru va însemna implicit şi reducerea personalului. Reprezentanţii unităţii spitaliceşti au solicitat şi părerea şefilor de secţii cu privire la paturile nefinanţate, iar răspunsul acestora a fost că nu-şi asumă realizarea de venituri.

„Sunt aşa-zise paturi cu plată şi nu pe toate cele 116 paturi se pot realiza venituri. Vom reduce un număr din aceste paturi, cu afectarea directă a unei părţi de personal, pensionabilii pentru limită de vârstă. Avem persoane care au limită de vârstă îndeplinit şi care se pot pensiona„, a menţionat Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean.

Acesta nu a spus câţi angajaţi vor fi afectaţi de această măsură.

3 thoughts on “Reduceri de personal la Spitalul Judeţean. Vizate: cadrele medicale pensionabile

  1. Minciuni, Iliuta! Cum sa ai ,,pensionabilii pentru limita de varsta” si sa nu le incetezi contractul individual de munca? Esti in afara legii si ne stresezi mereu cu siguranta locului de munca! Te dezinformeaza Aivancesei ca sa nu vezi ce prostii face si ne ameninta!

  2. Mai reduceti cum sa nu ,,,,,..si asa nu sunt cadre medicale care sa participe la operatii,….. Doctorii nu au asistenti ….. nu se mai fac operatii.. SUNTETI CRIMINALI!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *