Umbrărescu şi-a mutat maşinile şi oamenii la Botoşani

masini UMB Spedition la BotosaniOmul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu şi-a mutat o parte dintre utilaje şi muncitori la Botoşani, pentru a începe lucrările de modernizare a drumului european E 58 Botoşani- Suceava.

Zeci de muncitori şi foarte multe utilaje au putut fi văzute, miercuri după-amiază, pe E 58, pe raza localităţii Baisa.

Practic, maşinile au fost trase în parcarea Pensiunii Stejarul, pensiune la care firma UMB Speed a făcut, de altfel, şi o solicitare scrisă de a asigura la 100 de muncitori câte trei mese pe zi pe o perioadîă mai lungă de timp.

muncitori UMB Spedition la BotosaniMutarea utilajelor are loc cu două zile înainte de venirea premierului Victor Ponta, care va dispune începerea oficială a lucrărilor.

Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat sâmbătă dimineaţă, în prezenţa lui Ponta, a directorului general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Narcis Neaga, şi al proprietarului UMB Spedition, Dorinel Umbrărescu.

 

3 thoughts on “Umbrărescu şi-a mutat maşinile şi oamenii la Botoşani

  1. Sa traiti TOVARASULE Pontagiu.Va respectam.Dar sa retineti PSD-istilor si toata alianta voastra.Va bateti joc de neamul meu si al nostru cel Romanesc.Nu uitati,, Hristosi sa fiti nu veti scapa nici in mormint,,
    PS Nu am spus-o eu !
    Nea ponta mergi la treaba mai lasa petrecerile ca eu te platesc,si altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *