Tânăr reţinut după ce a urcat fără permis la volan şi a provocat un accident pe Cuza Vodă

catuse pe mainiUn tânăr de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a urcat fără permis la volan şi a provocat un accident rutier. Evenimentul a avut loc duminică, 29 septembrie, când Ionuţ P. de 26 ani, din localitatea Zlătunoaia, comuna Lunca, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Olanda, pe str. Cuza-Vodă, la intersecția cu str.Calea Națională, nu a respectat semnificația indicatorului ”Cedează Trecerea” și a intrat în coleziune cu un alt autoturism condus de C. Liviu Iulian de 42 ani, din Botoșani. În urma accidentului nu au rezultat victime omenești ci doar pagube materiale iar Ionuț P. a părăsit locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, începând cu data de 2.10.2013, orele 15:15, fiind introdus în Arestul I.P.J. Botoşani. În sarcina acestuia au fost reţinute infracţiunile de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” şi “părăsirea locului accidentului de fără încuviinţarea poliţiei”.

În data de 3 octombrie, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

One thought on “Tânăr reţinut după ce a urcat fără permis la volan şi a provocat un accident pe Cuza Vodă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *