Carte de poezii lansată de secretarul Primăriei Flămânzi

lansare de carte secretarul Primariei Flamanzi, Nina ViciriucSecretarul primariei Flamanzi, Nina Viciriuc, a lansat, duminică, primul său volum de poezie, intitulat “Fiul meu scorpion”.

La eveniment au fost prezenti scriitorii Gellu Dorian, Lucian Alecsa, avocatul Tudor Vasile, dar si alti membri ai mediului cultural botosanean.

Recenzia volumului de poezie a fost facuta de Sabina Finaru, conferentiar universitar doctor in cadrul Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava.

Alaturi de senatorul Doina Federovici si primarul orasului Flamanzi, Dan Oloeriu, la lansarea volumului de poezie au fost prezenti inspectorul general al ISJ Botosani, Mihaela Hunca, consilierul judetean Costel Patrauceanu, dar si membri ai comunitatii culturale flamanzene.

 “Este de apreciat ca doamna Viciriuc imbina intr-un mod stralucit creatia literara cu munca administrativa.  Consider ca versurile asternute pe hartia acestui volum sunt pentru dumneaei un dar de undeva de sus pe care ni-l ofera din suflet, dovedind astfel ca actul creatiei literare nu are varsta”, a declarat senatorul Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com