Andrei Dolineaschi după discursul de la Conferinţa judeţeană de alegeri a TSD: Hai FC Botoşani!

dolineaschi alegeri tsdLiderul PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, i-a sfătuit pe tinerii social-democraţi, la Conferinţa judeţeană de alegeri a TSD, să fie tot timpul în primul rând dacă vor să dea bine în ochii şefilor şi vor să aibă de câştigat. El le-a spus tinerilor că îşi doreşte de la ei multă seriozitate şi să ajungă cât mai sus.

Sunteţi un număr din ce în ce mai mare şi cred că veţi fi într-un număr şi mai mare. Asta înseamnă că dacă veţi face echipă şi veţi fi strânşi uniţi, veţi crede în idealurile social-democrate, veţi crede în puterea vârstei dv., veţi crede că puteţi face bine pentru comunităţile sau grupurile de care aparţineţi dv. şi vă garantez că veţi avea putere în cadrul partidului. Vreau cât mai mulţi oameni din Botoşani să facă ceva, să arate că sunt buni şi să dovedim că noi, botoşănenii, suntem printre cei mai isteţi şi mai deştepţi poate din ţară„, a spus Dolineaschi.

El l-a felicitat pe fostul lider al TSD Botoşani, Răzvan Rotaru, că a reuşit în cea mai dificilă perioadă a organizaţiei judeţene PSD să ţină steagul sus şi să facă o echipă performantă.

La finalul discursului, Andrei Dolineaschi, a spus: „Vă doresc succes, spor la treabă şi hai FC Botoşani!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *