FC Steaua a ajuns la Botoşani. Vezi unde e cazată!

Echipa Steaua Bucureşti a ajuns sâmbătă la Botoşani cu douvali argaseala ovidiu portariucă ore mai devreme faţă de programul anunţat oficial. Echipa bucureşteană s-a cazat la Hotel Rapsodia şi a fost „rece” cu suporterii botoşăneni.

Câţiva zeci de botoşăneni, în funte cu primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei, au aşteptat autocarul în faţa hotelului, însă aproape au fost ignoraţi de reprezentanţii echipei.

Doar Valeriu Argăseală, preşedintele clubului, a salutat conducerea municipalităţii, staff-ul tehnic ignorând total primirea. Singurii fotbalişti care au fost prietenoşi cu suporterii au fost Ciprian Tătăruşanu, Adrian Cristea şi Alexandru Bourceanu, cei trei făcând poze cu suporterii, Cristea acordând şi autografe.

Antrenorul Laurenţiu Reghencampf a coborât din autocarul firmei Tarsin, pe care Steaua l-a închiriat pentru deplasarea de la Aeroportul Salcea până la Botoşani, şi a intrat direct în Hotelul Rapsodia.

Ofiţerul de presă al clubului a explicat politica Stelei faţă de presă, nici un interviu până la conferinţa de după meci.

„Noi avem o politică ca în cupele europene. Când dăm declaraţii o facem doar în cadrul organizat şi la panoul cu sponsori, nu ca cei de la Dinamo  care dau declaraţii depe Arcul de Triumf şi de pe Palatul Victoria şi  uite unde au ajuns. Dacă e după noi nu anunţăm niciodată presa când  ieşim din hotel sau ce program avem nu că am avea ceva cu voi, cei din  presa locală. Ne vedem mâine la meci şi vorbim la conferinţa de presă de după meci”, a spus responsabilul cu presa din Ghencea.

steauasteaua1

meme stoicasteaua4steaua5

steaua6

steaua7steaua8

2 thoughts on “FC Steaua a ajuns la Botoşani. Vezi unde e cazată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *