Vicepremierul Chiţoiu, prezent la Târgul de la Popăuţi

pnl targ popautiDeschiderea oficială a Târgului Agro-Zoo Popăuți  va avea loc pe data de 21 septembrie în spațiul pus la dispoziție de Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți.

Importanța evenimentului găzduit de județul Botoșani, aflat acum la ediția a IV-a,  atrage în fiecare an numeroase personalități din lumea politică, dar și cercetători de prestigiu din domeniile agricol și zootehnic.

În cursul zilei de duminică, alături de președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu se va afla vice prim-ministrul României, Daniel Chițoiu, care datorită competențelor sale îndeplinește și funcția de Ministru al Finanțelor Publice.

Târgul Agro-Zoo Popăuți se adresează tuturor botoșănenilor, fiind unul dintre puținele evenimente accesibile atât persoanelor mature dar în aceeași măsură și copiilor de orice vârstă.

Consiliul Județean Botoșani și președintele Florin Țurcanu se așteaptă la o participare numeroasă din partea locuitorilor județului Botoșani, dar și a celor din întreaga țară interesați de acest eveniment. Pe parcursul celor două zile de desfășurare a evenimentelor, organizatorii au pregătit participanților mai multe surprize.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com