Florin Ţurcanu: Târgul Agro Zoo de la Popăuţi a fost început de Ţurcanu şi Ţurcanu îl face şi acum

Florin Turcanu (1)Preşedintele Consiliului Judeţean Florin Ţurcanu i-a dat o replică primarului după ce a fost acuzat că nu l-a invitat la Târgul Agro Zoo de la Popăuţi. Şeful liberalilor a menţionat că doar el s-a ocupa de organizarea evenimentului de la început şi Primăria Botoşani  nu a participat aşa cum susţine Ovidiu Portariuc.

” Eu am început acest tîrg cu Ionică Nechifor, nu am avut nici un alt partener. Acum i-am transmis primarului invitaţie, aceeaşi pe care am dat-o din casă în casă”, a declarat Florin Ţurcanu. Preşedintele CJ a mai adăugat că a invitat toţi cetăţenii municipiului şi nu a făcut invitaţii speciale pentru VIP-uri.

Preşedintele PNL a spus că pe aceeaşi invitaţie şi-a conformat participarea vicepremierul PNL  Daniel Chiţoiu.

 

2 thoughts on “Florin Ţurcanu: Târgul Agro Zoo de la Popăuţi a fost început de Ţurcanu şi Ţurcanu îl face şi acum

  1. Domnule presedinte, iata ce am gasit in evenimentul la un comentariu:
    Asa ca pe vremurile apuse, domnule Turcanu, a fost primit ca membru in randurile PNL, un fost colaborator al securitatii – care a trecut pe la PSD, PDL si se poate unge cu orice fel de KKT daca are ciolan, care se spune ca a facut politie politica pe numele lui de cod „Simirad”, in persoana distinsului domn LUNGU SERGIU. Cu banii lui facuti din evaziune fiscala cu paine vanduta prin toate locurile neautorizate, incercati sa castigati viitoarele alegeri? VA FELICIT si VA UREZ MULT SUCCES. Inca ceva: accesati si cititi daca nu ma credeti
    http://www.cnsas.ro/documente/monitoare/2013/Lungu%20Sergiu.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *