Ţurcanu: Niciun om care a primit funcţie, nu a dat partidului niciun leu

Delegatia permanenta PNL 9 feb 2013Florin Ţurcanu declară că oamenii promovaţi de PNL pe funcţii nu au cotizat la partid. El spune că de când este preşedintele PNL Botoşani nu a condiţionat în niciun fel accederea vreunui membru pe un post. Ţurcanu susţine că cei care au fost numiţi pe funcţii plătesc la partid doar cotizaţia.

Niciun om care a primit funcţie, nu a dat partidului niciun leu. Consilierii judeţeni când candidau trebuiau să dea nu ştiu ce bănuţi. Acum, la PNL, nu s-a luat nicio cotizaţie în plus, niciun leuţ în plus pentru un om susţinut pe funcţie. Dacă găsiţi unul, mergeţi cu el la detectorul de minciuni şi eu îmi asum lucrul acesta. Eu am interzis, dar ferească ca un coleg pe lângă mine să fi făcut vreo greşeală. Eu am interzis cu desăvârşire să se pună o cotizaţie în plus unui om care ajunge pe o funcţie cu susţinerea partidului politic. Dacă vrea personal să de cu chitanţă un milion lei vechi, este treaba lui. Dar să spunem noi că dacă vrei să ajungi acolo trebuie să plăteşti la partid, exclus”, a spus Ţurcanu.

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, cotizează „cu cât poate” pe plan local la partid, în timp ce la nivel central cotizaţia pe care trebuie să o dea lunar partidului ajunge la 500 lei.

 

One thought on “Ţurcanu: Niciun om care a primit funcţie, nu a dat partidului niciun leu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *