Băut şi fără permis, a lovit o maşină pe Aleea Nucilor

politie rutiera radarUn bărbat de 30 de ani din municipiul Botoşani, fără permis, este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni, după ce miercuri a urcat la vonalul unei maşini şi a produs un accident. Constantin S. conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe Aleea Nucilor din municipiul Botoşani şi efectua o manevră de mers înapoi, intrând în coliziune cu un autoturism parcat.

Imediat după accident, şoferul a părăsit locul faptei. Acesta a fost depistat la scurt timp de către poliţişti, pe strada Dragoş Vodă din municipiul Botoşani.

Verificările efectuate au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună  testării cu aparatul etilotest, procedură pe care a refuzat-o.

Acesta a fost ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţşă de şofer se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *