Raluca Turcan: Mihaela Huncă ar trebui demisă

raluca turcanVicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, a cerut demiterea inspectorului şcolar general Mihaela Huncă pentru dezinformare. Deputatul PDL face parte din comisia pentru învăţâmânt şi a menţionat că în cursul săptămânii trecute, Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei s-a prezentat în faţa comisiei şi a afirmat că în 99% din şcolile din ţară au avizul sanitar. ” La nivelul judeţului botoşani, am citit în presă că cel mult 50% din şcoli au avize sanitare. Undeva este o fisură, fie în declaraţia ministrului, fie în analiza făcută la nivelul IŞJ. În cazul în care este la nivel local, Mihaela Huncă ar trebui demisă”, a declarat Raluca Turcan.

Deputatul opoziţiei a criticat şi programul lapte şi corn derual de Guvern, precizând că în multe locuri se face risipă. „Este un program care chiar dacă a constituit un factor de revenire a abandonului şcolar şi în unele zone îşi atinge acest scop, în multe alte locuri a devenit o sursă de risipă”, a mai spus vicepreşedintele PDL.

 

One thought on “Raluca Turcan: Mihaela Huncă ar trebui demisă

  1. Nu pot sa o jignesc cunoscandu-i parintii,dar daca era asa de interesata de acest judet dece nu a candidat aici si ii reprezinta pe sibieni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *