Executivul Primăriei vrea să limiteze viteza maşinilor în câteva zone din municipiu. Vezi care!

viceprimar cosmin andrei consiliul local botosaniReprezentanţii Primăriei Botoşani iau în calcul modificarea circulaţiei rutiere pe unele străzi din municipiu. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că o primă măsură vizează limitarea vitezei la ANL Cişmea, dar şi la intrarea în municipiul Botoşani dinspre Lebăda.

Avem solicitări de limitare de viteză de la 80 km/h cât este acum la o viteză mai mică. Solicitările au venit de la cetăţenii din zonă, care s-au plâns că sunt frecvent accidente în zonă şi se circulă cu viteză mare, chiar şi camioanele de mare tonaj,  se produce disconfort, trepidaţii, risc de accidente”, a spus Cosmin Andrei.

De asemenea, se are în vedere realizarea unei treceri de pietoni în zona Donici şi acces restricţionat la parcarea de la Colegiul „A.T.Laurian”.

În zona de acolo, parchează cei care merg la bazar şi nu poate fi folosită de cadre didactice„, a adăugat viceprimarul.

Reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că toate aceste măsuri vor fi analizate în prima şedinţă de sistematizare a circulaţiei, şedinţă care va avea loc luna aceasta.

 

 

3 thoughts on “Executivul Primăriei vrea să limiteze viteza maşinilor în câteva zone din municipiu. Vezi care!

  1. Noroc ca avem 4 benzi!Cei de la Lebada au facut sesizari sau seful cel mare? 80 de km/h e perfect.Sa si faca casa in padure sa scape de zgomotul masinilor sau alte disconforturi.

  2. Ar fi bine ca si in Centrul Vechi sa se limiteze viteza masinilor, mai ales la cele de transport marfa si materiale (de tonaj); pavajul precar si cladirile vechi /sufera/!

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cetateni din zona Lebada, adica proprietarii de vilane care au bani pentru teren, casa si masini sa-si construiasca garduri cu panouri fonoasorbante sau pentru asa ceva n-au bani? Cand au construit n-au vazut ca au drum european la poarta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *