Îngrijorător! Trei persoane muşcate de câini într-o oră: “Mi-a sfărâmat mâna”

muscata de caineNumărul botoşănenilor atacaţi de maidanezi este în continuă creştere la Botoşani. Vineri, în doar o oră, trei persoane au ajuns pe mâinile medicilor după ce au fost muşcate de câini.

Mergeam la serviciu, eram pe stradă şi el a început să mă miroase pe la poşetă, pe la aşa şi eu m-am dat aşa şi i-am spus pleacă, dar m-a prins mai întâi de o mână, după aia de aialaltă, piciorul, mi-a sfărâmat mâna”, a declarat Felicia Aramă, una dintre victime.

Un bărbat de 41 de ani din municipiu a avut nevoie de îngrijirile medicilor după ce a încercat să scape de o haită de câini, a căzut şi s-a rănit.

De altfel, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe spun că în ultimele zile s-au prezentat aproape 30 de persoane după ce au fost atacate de maidanezi.

În trei zile este un număr semnificativ şi speram totuşi să scadă acest număr, să avem cât mai puţini pacienţi muşcaţi de câinii comunitari”, a declarat medicul şef de la UPU, Petre Rădăuceanu.

De la începutul anului, peste 450 de persoane au ajuns la spital muşcate de câini. La nivelul municipiului Botoşani sunt peste 2.000 de maidanezi.

 

6 thoughts on “Îngrijorător! Trei persoane muşcate de câini într-o oră: “Mi-a sfărâmat mâna”

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    autoritati pana ce mai asteptati sa mai moara iar cineva rupt de caini?stringetii dracului si bagatii in camioane si la crematoriu cu ei.cine nu e de accord sa ii ea la ei acasa.

  2. pentru o mana de excroci sentimentali care se folosesc de slabiciunile catorva indivizi care nu mai iubesc oamenii si isi indreapta sentimeltele mai mult spre caini ( de ce nu sunt afectati de taierea gainilor, porcilor?) STORC BANI DE LA PENSII,PROTECTIE SOCIALA A PERSONELOR CU HANDICAP PENTRU ????

  3. PROTEJATI OAMENII MAI MULT DECAT PE CAINI????SA NE UCIDEM SEMENII MICI, COPIII?I CUNOSC O PREFACUTA MICA BLONDA CARE A SARIT LA GATUL DOMNULUI VICEPRIMAR CAND A VRUT SA MUTE CAINII DE LA SERELE DIN PARC UNDE ZILNIC OAMENII SUNT AGRESATI DE HAITELE DE CAINII !RUSINE PIGMEIULE NU AI COPII NU CUNOSTI SENTIMENTELE UMANE ADEVARATE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *