Fotbalist de la FC Botoşani, amendat de procurori

matei_1375376868Atacantul formaţiei FC Botoşani, Ionuţ Matei, a fost amendat cu 1000 de lei după o bătaie în cartier. Fotbalistul a fost cercetat penal alături de fratele său, Cosmin Matei, împotriva căruia procuorii au decis începerea urmării penale pentru săvârşirea infracţiunii de lovire. Cei doi au fost implicaţi într-o altercaţie, în luna iunie anul trecut, pe terenul de fotbal al Şcolii Generale nr 6 din Municipiu.

Cosmin Matei juca fotbal alături de mai mulţi tineri, iar Ionuţ Matei se afla în tribune. La un moment dat, între jucătorii de fotbal s-a iscat un conflict, la care a luat parte şi fotbalistul din tribune. Cosmin Matei l-a lovit pe F.T de  20 de ani, cei doi fugărindu-se prin tot cartierul, până ce învinuitul i-a pus piedică, iar partea vătămată a căzut. În urma căderii a suferit un traumatism în zona cotului ce a necesitat 28-30 de zile de îngrijiri medicale.

În cazul fotbalistului Ionuţ Matei situaţia a foat mai complicată. Acesta i-a aplicat câteva lovituri părţii vătămate, R. D de 20 de ani, însă un alt învinuit, până acum neidentificat i-a aplicat cea mai dură lovitură, cu capul în nas. R.D a suferit o fractură de piramidă nazală fiind necesare 15-20 de îngrijiri medicale conform certificatului emis de medicul legist.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au decis disjungerea cauzei în privinţa autorului necunoscut şi amendarea fotbalistului cu 1000 de lei sancţiunea fiind administrativă.

5 thoughts on “Fotbalist de la FC Botoşani, amendat de procurori

  1. era de asteptat la cat e de netot omul asta nu prea ai ce sa i ceri… si frate su e mai bolovan ca el… nici nu stiu dc il mai tin astia la bt cand el e o conserva expirata

  2. costica gura mica, esti unul din aia care nu au pus niciodata piciorul pe o minge de fotbal si care vin la stadion doar sa manance seminte si sa injure, te ai gasit tu mare specialist sa ti dai cu parerea si sa judeci omul, asa ca gura mica comunistule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *