Proiectele de hotărâre de Consiliu Local, discutate cu Iliuţă

Viorel IliutaProiectele de hotărâre de Consiliu Local vor fi discutate, înainte de a intra în şedinţa de CL, de liderii PNL şi PNL de la nivelul municipiului. Viorel Iliuţă, preşedintele organizaţiei municipale a PNL, speră că lucrurile vor fi mai bune  şi în interesul cetăţeanului, odată cu instalarea în funcţia de viceprimar a Cătălinei Lupaşcu.

Cetăţeanul s-a săturat să vadă scandal.  În ceea ce mă priveşte, proiectele de hotărâre care urmează a fi introduse pe ordinea de zi a CL, trebuie să fie discutate şi cu mine. În calitate de preşedinte al organizaţiei  municipale a PNL , voi discuta cu preşedintele organizaţiei municipale a PSD. În momentul în care vom avea aceste proiecte, în sensul că le luăm aşa cum sunt sau le îmbunătăţim dacă mai trebuie, după care le susţinem în CL”, a menţionat Iliuţă.

 

One thought on “Proiectele de hotărâre de Consiliu Local, discutate cu Iliuţă

  1. Iliuta draga, de unde ai aflat ca proiectele de hotariri ale CL trebuie discutate de catre presedintii partidelor politice? Scrie in vreo lege aceasta obligatie? Fii cuminte, Cristofor!
    Proiectele de hotariri se pun in dezbatere publica; ca urmare, acestea sunt studiate de catre oricare cetatean si de consilierii locali. Daca un presedinte de partid vrea sa studieze un proiect de hotarire, atunci el poate face acest lucru in calitate de cetatean, de alegator.
    Cred ca aceasta pretentie a lui Iliuta poate fi transmisa si la Parlamentul European, sa vada si europarlamentarii cum judeca lucrurile penelistii din Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *