Doi medici contestă concursul pentru funcţia de şef de secţie la Maternitate

Doi medici contestă concursul organizat, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Mavromati” Botoşani în vederea ocupării funcţiei de medic şef la Secţia obstetrică ginecologie II.

Medicii Gladiola Ilcu şi Carmen Oprişanu contestă constituirea comisiei de concurs, întrucat nu sunt îndeplinite criteriile de constituire a comisiei prevazute la art. 18 din Norma din 16.11.2006 privind organizarea concursului ori examenului pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie, şef de laborator sau şef de serviciu din unităţile sanitare publice care prevede că „pentru proba interviu – susţinerea proiectului de management care să permită evaluarea capacităţii manageriale a candidatului, comisia de examinare va fi formată din comitetul director al unităţii sanitare publice”, iar „pentru proba scrisă, clinică sau practică, componenţa comisiilor de examinare pentru medici se stabileşte după cum urmează: preşedinte va fi directorul medical al unităţii sanitare publice; membri vor fi: un cadru didactic de predare din disciplina de profil, pentru secţiile clinice, sau medic primar în specialitatea respectivă, pentru cele neclinice; un medic primar/specialist din unitatea sanitară publică respectivă; un medic primar din specialitatea respectivă, desemnat de colegiul medicilor la nivelul colegiului teritorial sau al Colegiului Medicilor Municipiului Bucureşti; reprezentantul autorităţii în a cărei subordine se află unitatea sanitară publică; secretar va fi un medic”. 

„Avand in vedere ca doamna dr. Puflea Gina, director medical, membru al Comitetului Director al Spitalul Judetean de Urgenta ”Mavromati” Botosani participa la concursul organizat consider ca nu sunt indeplinite conditiile legale de constituire a comisiei de concurs„, se arată în contestaţie.

One thought on “Doi medici contestă concursul pentru funcţia de şef de secţie la Maternitate

  1. O CUNOSC BINE PE DOAMNA DR.ILCU ,E MEDIC FOERTE BUN SI UN OM SUFLETIST.SE PARE CA NU MAI PRIMEAZA COMPETENTA .PRIMEAZA DATUL DIN COATE ,SGAIBARATU PE POSTURI PRIN ABURCARE POLITICA .CE POTI SA MAI SPUI CAND ASA ZISELE CONCURSURI SE FAC ILEGAL CU TUPEU ,FARA PIC DE MENAJAMENTE .CHIAR DOMNEI DR.PUFLEA NU II ESTE RUSINE .E PRACTIC FRUDA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *