Au fost desemnați câștigătorii titlurilor de Mini Miss & Mister BUZZ 2013. Vezi cine sunt, dar și celelalte premii! (Galerie foto)

Cea de-a doua ediție a concursului Mini Miss & Mister BUZZ 2013 și-a desemnat câștigătorii. Concursul la care au luat parte 7 fete și doar trei băieți s-a desfășurat pe scena de la etajul 4 Uvertura Mall, în cadrul unui spectacol la care au cântat copiii din grupul Cheia Sol, prieteni ai reporterilor Buzz, Karina Todireanu, membru al cercului de jurnalism pentru copii „Micii reporteri”, trupa de dans Wazz up Crew din comunitatea G-power. Concurenții au avut de trecut prin patru probe, proba ținutelor de zi, proba de talent, o probă de întrebări intitulată Ingenious Buzz și nu în ultimul rând proba ținutelor de seară.

Spectacolul a fost prezentat de Steliana Orășanu care le-a avut alături pe Daria Ichim și Alexandra Ciotir, ambele membre ale cercului de jurnalism unde se realizează ziarul Buzz, publicația tuturor copiilor din Botoșani. Și ca orice concurs care se respectă, și acesta a beneficiat de un juriu format din doi reporteri Buzz, Karina Todireanu și Ramona Lupu, un membru din grupul Cheia Sol, Isabela Pamparău, profesoara de limba și literatura română, Anca Melinte, cunoscută pentru activitățile de voluntariat desfășurate în oraș, fotoreporterul Ovidiu Porohniuc, Steliana Orășanu și Ioana Matfeev, fondatorul ziarului Buzz.  Aceștia au punctat fiecare prestație a concurenților, astfel încât în urma punctajelor adunate Diana Mic și David Sfaiter, prima în vîrsta de 6 ani și al doilea de doar 5 ani, au fost declarați Mini Miss și Mister BUZZ 2013.

Celelalte premii au fost:
1. Alesia Pantoc – Miss Talent
2. Ionut Popa – Mister Simpatie
3. Teodora Cauneac- Miss Popularitate
4. Carla Sfaiter – Miss ziarul Buzz
5. David Ursan – Mister Copilarie
6. Maria Lungu – Premiul emisiunii Cheia Sol
7. Maria Ichim – Premiul 4botosani.ro
8. Maria Luisa Anitei – Premiul emisiunii “O pata de culoare”

Concursul Mini Miss&Mister BUZZ se adresează copiilor cu vârste între 5 și 8 ani și se organizează în cadrul manifestărilor BUZZfest prin care reporterii BUZZ  marchează încă un an al publicației și cercului de jurnalism.

Seara s-a încheiat la Uvertura Mall cu tragerea la sorți la Tombola Verii și concertul Miss TOP. Tragerea la sorți a fost efectuată chiar de micuța Diana Mic, câștigătoarea premiului MINI MISS BUZZ 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *