Locuinţe de la Protecţia Copilului, devastate de sinistraţi: Sunt cu tatuaje şi fumează Kent, spune preşedintele CJ

Florin Turcanu vorbind la telefonCele zece apartamente ce aparţin Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, date spre ocupare temporară sinistraţilor din Dorohoi, au fost devastate. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au verificat apartamentele ce au fost închiriate sinistraţilor din octombrie 2010 şi au rămas fără grai când le-au văzut. Grupurile sanitare de la Complexul de apartamenmte „Floare de Colţ” şi „Casa Mea” sunt distruse, la fel şi geamurile şi pereţii încăperilor. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a cerut în şedinţa de CJ de luni evacuarea sinistraţilor din cele zece apartamente.

Prin protocol, Primăria Dorohoi va trebui să aducă apartamentele la stadiul la care l-au preluat. Voi solicita lucrul acesta directorului de la Protecţia Copilului, dar foarte greu comunică cu Primăria Dorohoi, nu vor să le predea. Două familii au locuinţele mai îngrijite, restul au plasme şi ca la destrăbălaţi în casă. Tatuaţi şi fumează Kent„, a spus Florin Ţurcanu.

El va dispune constituirea unei comisii care să meargă la faţa locului şi să estimeze valoarea pagubelor, după ce o echipă a fost la faţa locului şi a fotografiat încăperile. Locuinţele trebuiau predate în urmă cu două luni de către Primăria Dorohoi DGASPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *