Imn de tot râsul la FC Botoşani. Ascultă-l aici!

FC Botosani a promovat in liga 1Un imn al echipei FC Botoşani, difuzat pe Radio 21, face furori pe internet. Pe fundalul muzical al melodiei “Trandafir de la Moldova” au fost puse versuri de încurajare a formaţiei locale.
Fie că a fost făcut în bătaie de joc, fie că până la urmă va fi o variantă a imnului oficial al roş-alb-albastrilor, melodia a strâns deja mii de vizualizări pe internet.

Ascultă aici!

4 thoughts on “Imn de tot râsul la FC Botoşani. Ascultă-l aici!

  1. totul va fi de cascadorii râsului.Biletele sunt cum sunt,abonamentele nu sunt gata, turnicheţii sunt de decor,imnul e jale,cred că suntem o jale a ligii 1

  2. Sper că este daor o glumă a celor de la acel post radio…ceva fanny și în nici un caz un Imn care să reprezinte o echipă serioasă și motivată, mi-aș dori ca echipa FC Botoșani să reușească să facă o imagine frumoasă pentru acest Botoșani marginalizat (uneori pe drept)…le doresc să joace cu ambiție și să demonstreze că sunt buni.

  3. Sa le fie rusine celor de la Radio 21 si celor ce il asculta! F.C. Botosani are imn, nu ii trebuie si mereu va fi sustinuta de sute de suporteri. Rusine si celor de la Gazeta care l-au mai publicat si ei pe YouTube.

  4. ION eu zic sa preiei tu clubul si sa il aduci la ce nivel vrei tu de organizare.atata timp cat si primaria are o parte de actiuni si nu vine cu banii cei din privat care patroneaza clubul fac eforturi mari sa avem echipa in liga1 in orasul asta uitat de lume.stiti doar sa comentati.daca prin absurd nu vom retrogada tot nu va va conveni o sa vreti cupe europene……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *