Copii din Botoșani, premiați la Festivalul Internațional „Euroritm” de la Gura Humorului

Mai mulți copii din Botoșani au fost premiați la Festivalul internațional de muzică „Euroritm” de la Gura Humorului aflat, anul acesta, la cea de-a doua ediție. Festivalul s-a desfășurat în  perioada 5-7 iulie.

Duminică, toți copiii care au participat în concurs, pe diferite categorii de vîrstă, au fost premiați în cadrul Galei Laureaților.

Din Botoșani au obținut premiile I Miruna Buză (foto) și Isabela Pamparău, prima la categoria 14-17 ani, iar a doua la categoria de vîrstă 9 -11 ani.

Larisa Ailoaie din Vorona a obținut o mențiune la categoria 9-11 ani, iar Oana Tăbultoc, Alexia Pughiuc, Costinel Bălan, Patricia Șovan și Diana Cozma au primit invitații de a participa la un festival de muzică din Turcia, avînd cazare și masă asigurată.

Toți copiii au primit din partea organizatorilor premii de participare. Copiii premiați, menționați mai sus, fac parte din grupul Cheia Sol și se pregătesc cu profesoara Oana Pușcașu.

Festivalul de la Gura Humorului i-a avut în recital pe Horia Brenciu&Orchestra și LaLa Band.

4 thoughts on “Copii din Botoșani, premiați la Festivalul Internațional „Euroritm” de la Gura Humorului

  1. copii nostri meritau mai mult la festivalul asta.cei mai buni copii din botosani si-au batut joc de ei. asta e festival international cu romani din moldova si ucraina in juriu?oana si costinel merita mai mult dar asa e la festivalurile cu aranjamente.lavinia din moldova a fost buna da nu mai buna ca isabela.de aia a venit lavinia a doua oara la gura humorului ca stia ca ia trofeul.aranjamente asa cum moldovenii stiu sa faca peste tot.

  2. Ca merita ala, ca merita celalalt.Auziti nu va mai infoiati in pene atat.Voi sunteti buni pe festivalul ,,Martisor Dorohoian„ in rest cite un premiu pe ici pe colo. Invatati sa si pierdeti,va credeti cei mai buni?Sunt copii mult mai buni dar nu se lauda atat si nu fac atata caz de ce sa intimplat la un festival.Pe facebook ,pe pagina Euroritm s-au afisat rezultatele.

    1. Mai asta care te pretinzi OM cu litere mari, ia nu te mai baga si tu ca musca si fa pe moralistul si nu te mai lega de copiii nostri. Daca ei apararea festivalului inseamna ca esti unul din organizatori sau un parinte care a platit si copilul lui a luat premiu. Oricum nu esti om cu litere mari ci un nimic pus pe capatuiala. Copiii din Botosani au fost mult mai buni decat cei pe care i-ati premiat voi. Sa va fie rusine ca a-ti jignit atatia copii buni si a-ti premiat nonvalori. Ca a-ti dus copiii la piscina gratis sau ca a venit Lala band si nebunul de Brenciu nu inseamna ca a-ti facut festival. Hai Botosaniul si nu va lasati calcati in picioare de mafia muzicala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *