Portariuc: Un sfert din obiectivele noastre din Planul pentru Botoşani au fost îndeplinite

Ovidiu PortariucPrimarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a făcut, sâmbătă, o declaraţie extrem de îndrăzneaţă. El a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că un sfert dintre obiectivele sale propuse în Planul pentru Botoşani au fost îndeplinite.

Până în prezent, eu sunt mulţumit. Un sfert din obiectivele noastre propuse prin Planul pentru Botoşani au fost îndeplinite. Să aşteptăm să mai treacă trei ani să vedem dacă vom duce la îndeplinire tot proiectul”, a spus Portariuc.

El s-a referit la terenul de la armată, care înseamnă un prim pas spre ridicarea locuinţelor sociale.

Vorbind de locurile de muncă, Portariuc susţine că prin proiectele europene derulate de municipalitate au fost făcute foarte multe angajări.

 

 

 

5 thoughts on “Portariuc: Un sfert din obiectivele noastre din Planul pentru Botoşani au fost îndeplinite

  1. Poftim ? Tu esti cu capul … demersurile pentru terenul armatei au fost incepute de altcineva, a fost o chestie total intamplatoare ca tu ai finalizat. Apoi, nu ai aratat hartia prin care primaria este pusa in posesia terenului. Ulterior, mai ai mult pana la locuintele ieftine, mult tare.
    Iar tu duci manipularea si minciuna la extrem cu locurile de munca care sunt create prin programele europene. Ce merit ai tu mai, gagauta ? Ce ai facut tu pentru locurile de munca ?
    Bai, esti incredibil de mincinos, dar nu numai mincinos, chiar ne tratezi cu dispret,chiar crezi ca toti suntem consilierii tai si iti idolatrizam mecla si minciunile.

  2. Dana,ia un calmant!Se pare ca începe sa te doara capul de la atâta ura si stat pe margini…Doamne Dumnezeule câtă rautate!In 2016 vom face bilantul realizarilor sau nerealizarilor.Pana atunci ar fi bine sa-si vadă fiecare de propria activitate …

  3. mai CETATEAN,dute si lasane cu asteptarea pana in 2016 ca atunci o sa zica ca nu a avut suficient timp si mai vrea un mandat.numai ca garantat nu-l mai voteaza nimeni.orasul e praf cu el primar.de ce nu zice ce proiecte noi a inceput si se tot lauda cu cele incepute de altii,gen fc botosani,cornisa park,mall,parcari,borduri, si multe altele.cat despre locuri de munca mai greu cand agentii economici sunt sufocati de impozite si nimeni nu mai investeste in nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *