Avertisment de la Urban Serv: Din luna august, gunoiul nu va mai fi ridicat de la casele care nu au contracte

gunoiMunicipiul Botoşani deţine aproape 6500 de case, însă doar 4400 au contracte cu societatea Urban Serv pentru ridicarea gunoiului. Această situaţie a fost depistată în urma unor date primite de Urban Serv de la Direcţia Judeţeană de Statistică. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că acţiunea de inventariere a caselor din municipiul Botoşani este în plină desfăşurare şi că câţiva dintre botoşăneni au venit benevol la societate să declare numărul real al membrilor.

„Sunt peste 1000 de locuinţe care nu au contracte. Motivul este acela că multe din locuinţele care figurează pe extremităţile municipiului au fost construite ca anexe gospodăreşti, nu locuinţe. Noi când vom face inventarierea contractelor, vom constatat care au şi nu. În luna iulie vom ridica gunoiul, dar din luna august care nu încheie contract cu noi, nu vom ridica pubela de la poartă„, a spus Drelciuc.

Directorul Urban Serv  susţine că din cauza că mulţi nu au declarat numărul real de membri, costurile  sunt suplimentare , cantitatea de gunoi transportată de la case fiind dublă faţă de încasări.

One thought on “Avertisment de la Urban Serv: Din luna august, gunoiul nu va mai fi ridicat de la casele care nu au contracte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *