Grav! Un bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de câini

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost internat în stare gravă în Spitalul Judeţean din Botoşani după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost muşcat de câini maidanezi. Totul s-a întâmplat în zona ghetourilor din Parcul Tineretului. Mircea Poraicu a fost atacat de o haită de câini. Rănit foarte grav, Mircea Poraicu s-a târât până în staţia de taxi din Donici, unde a primit sprijinul taximetriştilor. El a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde a primit îngrijiri.

Bărbatul are mai multe muşcături în zona picioarelor, iar starea de sănătate etse gravă din cauza varicelor de care suferă.

5 thoughts on “Grav! Un bărbat în stare gravă după ce a fost muşcat de câini

  1. membrii asa zisei asociatii ador,marii iubitori de potai, nu au de spus nimic? sau omul a fost muscat pentru ca nu iubea suficient de mult cainii…

  2. e plin orasul asta de maidanezi..pe soseaua iasului, pe bulevard, in cartierul stejari, la bazar…domnilor alesi mai mergeti si pe jos ca sa vedeti realitatea din oras..

  3. Intr-o tara civilizata si cu un sistem judiciar ferm, cei vinovati pentru multele accidente de acest gen sint trasi la raspundere suportind atit consecintele legale cit si cele materiale. Cit priveste ADOR-ul lui „peste fiert” aici autoritatile locale ar trebui sa i-a atitudine si sa le cam taie „mofturile” si mai ales subventiile. Nu de alta dar politicul local primeste voturile cetatenilor si nicidecum ale maidanezilor aparati ilegal de Ador. In plus, asa cum am mai scris si cu alte ocazii, se cam impune o verificare serioasa in ceea ce priveste activitatea acestui ONG pina nu este prea tirziu . Sint sigur ca va veni o zi cind cei vinovati pentru ce se intimpla acum, vor fi trasi la raspundere. A ! Si sa nu uit. Egner a platit scump pentru ca si-a batut joc de electoratul de la care a cersit cindva voturile. PUNCT

  4. Numai in Botosani se putea intampla asa ceva, oras hulit si cu o impresie negativa internationala dupa uciderea in conditii misterioase a 250 de caini din adapostul public.Ii raspund si lui Romeo : esti prost informat cu privire la subventiile date de primarie organizatiei si nu de alta dar informeaza-te despre ce inseamna ONG.Observ cu stupoare ca in zona voastra, a Moldovei predomina incultura, prostia si sa nu mai zic de educatie.Ati facut de rusine o tara intreaga cu crimele, violurile, si toate atrocitatile ce se petrec numai si numai in Botosani.CONCLUZIA: Prostia naste MONSTRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *