Construcţiile ilegale din municipiu ajung în instanţă

case in constructiiPrimăria se judecă cu patru botoşăneni , după ce aceştia şi-au ridicat locuinţe sau anexe fără autorizaţii de construcţii. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că s-a ajuns la această situaţie, întrucât, deşi au fost emise dispoziţii pentru sistarea lucrărilor, locatarii respectivi s-au încăpăţânat şi au continuat construcţiile. Practic, ei au contestat în instanţă amenzile aplicate de Poliţia Locală pentru construcţiile ilegale.

S-au făcut construcţii fără autorizaţii. S-au deschis acţiuni în instanţă pentru sistarea lucrărilor şi demolare. Există un scandal pe strada Ion Simionescu, mai avem o speţă pe strada Dimitrie Raleţ. Au construit fără autorizaţii de construcţie şi nu au respectat limitele cu vecinătăţile, punând în pericol celelalte imobile. Iniţial s-au dat amenzi şi s-a dispus sistarea lucrărilor, însă au continuat şi mergem în instanţă”, a spus viceprimarul.

În ultima perioadă, tot mai mulţi botoşăneni preferă să construiască fără autorizaţii. Numai în acest an au fost aplicate 14 amenzi pentru construcţii ilegale, în valoare totală de 15.500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *