Portariuc vrea sa infiinteze un Consiliu al fostilor primari ai municipiului Botosani

Ovidiu PortariucPrimarul Ovidiu Portariuc a decis sa-i consulte pe fostii primari ai municipiului Botosani in derularea unor proiecte. Portariuc vrea sa infiinteze un Consiul al fostilor primari, pentru a-i consulta in toate deciziile pe care le va lua in viitor, legat de anumite proiecte a orasului.  

Doresc sa fac un  consiliul al fostilor primari, unde sa-i invit pe domnul Florin Pietraru, domnul Dumitru Chiriacescu, domnul Catalin Flutur, domnul Florin Egner. Pe fiecate din ei vreau sa-I implic intr-un anumit proiect. Domnul Egner s-ar putea implica pe zona metropolitana, domnul Petraru pe zona sociala, domnul Flutur pe Centrul vechi. E bine sa folosim experienta celor care au lucrat in administratie, au portofoliul de proiecte in spate”, a spus Portariuc.

One thought on “Portariuc vrea sa infiinteze un Consiliu al fostilor primari ai municipiului Botosani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asta-i cel mai tare banc pe care l-am auzit anul acesta:))). Si o schema buna pentru matale, domle Portariuc sa mai netezesti imaginea botita de atatea scandaluri in care ai fost implicat de cand esti matale primar. Botosaniul nu are nevoie de acest consiliu sau poate ar avea avand in vedere ca dl Flutur chiar ar putea sa fie o mana dreapta buna pentru matale acolo, dar sa ne gandim: de ce sa te consilieze Flutur, Egner si ceilalti cand acum e momentul defilarii tale ca primar. GOOOOO!!! Nu folosi imaginea celor care au fost si au facut bine si sunt iubiti de cetateni pentru ca vei taxat si mai rau. Esti primar, arata ce poti. Nu poti, vei pleca in 2016 cum ai venit. Si cu asta basta. Mai rau e ca in 4 ani, Notosaniu se va deteriora rau de tot sub papucul tau, dar … asa e cand votezi dupa culoare politica, nu dupa gospodar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *