Portariuc vrea să externalizeze Serviciul de achiziţii publice din Primărie

Ovidiu PortariucPrimarul Ovidiu Portariuc vrea să externalizeze serviciul de achiziţii publice din cadrul Primăriei Botoşani. El a declarat că în şedinţa de Consiliu Local de luna viitoare va veni cu un proiect de hotărâre prin care va propune externalizarea unei părţi a acestui serviciu. Portariuc susţine că în acest fel va fi evitată orice interpretare.

Vreau să propun, şi în perioada următoare vom veni şi cu un proiect de hotărâre, de  a externaliza o parte a serviciului de achiziţii publice, astfel încât să avem o obiectivitatea maximă faţă de acest serviciu. Este o soluţie pusă în practică şi la consilii judeţen şi la primării şi cred că nu vor mai exista asemenea interpretări”, a spus Portariuc.

 

 

2 thoughts on “Portariuc vrea să externalizeze Serviciul de achiziţii publice din Primărie

  1. EXTERNALIZAREA E CLAR CA SE FACE PENTRU PRIETENII CELUI CARE VINE CU IDEA. AR FI BINE CA SOCIETATEA CIVILA SA-I EXTERNALIZEZE PE CEI CARE VIN CU ASEMENEA IDEI. Daca avem un compartimet specializat , la NOVA APASERV spre exemplu, cu experienta cu tot ce ne trebuie, de ce sa-l desfiintam si sa dam de lucru unor amici ai celor cu idei de externalizare. De ce nu punem un MANAGER COMPETENT (independent de cancerul politic) care sa aduca profit societatii si sa raspunda in fata legilor ? Cine raspunde pentru aceasta falsa idee ?

  2. -bai sa nu faci hernie la creier ca-i de rau!! mai „hodinestete”ca prea-ti fuge gandirea !! chiar vrei sa-i umilim pe cei din UE cu gandirea ta???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *