Aglomeraţie de VIP-uri la lansarea unei cărţi a Prinţului Paul al României

ASR Printul paul la Botosani 2013 Numeroşi oameni de afaceri, politicieni şi reprezentanţi ai autorităţilor locale au luat parte, joi seară, la o lansare de carte a Prinţului Paul al României, care a avut loc la restaurantul Casa Lux.

Viceprimarul Viorel Iliuţă, deputatul Costel Şoptică, protopopul Lucian Leonte, şeful Poliţiei, Cristian Cucoreanu, adjunctul acestuia, Mihai Bunduc, directorul de la Finanţe, Paul Mustiaţă, , au participat la lansarea cărţii “Un Omagiu Regal pentru România adus de Stră-Nepotul MS Regele Ferdinand A.S.R. Prinţul Paul al României”.

Omul de afaceri Tonino Boldea, însoţită de proaspăta sa soţie, Anca Boldea (fostă Lungu), ,, întreaga familie Adrian Bidaşcă, patronul de la Total Invest Grup, Cătălin Olaru, dar şi patronul de la Fun City, Koma şi Opium, Răzvan Baltă, patronul 999 CCC, Bogdan Conţac, executorul judecătoresc Sânzâiana Secrieru, directorul Astra, Cezar Huţanu, au întregit tabloul VIP-urilor de la lansarea de carte.

Ei au cumpărat volume din lucrarea semnată de Prinţul Radu al României, la preţul de 200 de lei/bucata, au ciocnit un pahar de şampanie cu membrii Casei regale, s-au delectat cu muzica oferită de Mirel Manea & Magix Orchestra, dar şi cu o formaţie adusă din Râmnicu Vâlcea.

De realizarea evenimentului s-a ocupat fostul patron de la Fidelio, Daniel Mihăilă, dar şi omul de afaceri Ioan Surdoaie, care sunt vicepreşedinţii Asociaţiei Omenia (a cărei preşedintă este Minodora Ilie, iar prim-viceprşedinte fostul director SIE, Ioan Talpeş), cea care a promovat cartea Prinţului Paul.

De altfel, atât Prinţul Paul, cât şi soţia acestuia, prinţesa Lia au fost foarte volubili şi bine dispuşi, dialogând foarte mult cu invitaţii la eveniment. De asemenea, Prinţesa Lia a dansat pe ring, pe o melodie de „La mulţi ani!”.

Volumul, realizat în cinci ani, cuprinde 900 de fotografii si facsimile din arhiva personala, prezentate publicului pentru prima data. Este un document istoric, un adevar care trebuie cunoscut. ASR Printul Paul dedica lucrarea sa victoriei obtinute in justitie, prin care tatal sau Printul Carol Mircea al Romaniei, a fost recunoscut ca prim fiu legitim si mostenitor legal al MSR Carol al II-lea.

“Sunt documente si ilustratii pe care eu le-am mostenit si care nu au fost prezentate niciodata”, ne-a declarat ASR Printul Paul, “Am poze pe care nimeni nu le-a vazut, scrisori de la familia Hohenzollern. Tot ce am publicat in carte, este din arhiva mea, este ceva inedit.  Am ultima scrisoare a Reginei Maria, poze din tineretea ei, scrisori private ale lui Ferdinand dupa ce a fost exilat de Bratianu.  Am fotografii cu sigilii regale, pasaportul diplomatic al Regelui Carol al II-lea, fotografii cu persoa­ne importante din diverse tari cu care s-au intilnit in decursul anilor, cu ambasadori, premieri, printese, printi, regi, toate sunt originale. Am pus in carte si articole sau declaratii din ziarele de la vremea respectiva, care elogiaza iubirea de la Casa Regala dintre Printul Mostenitor Carol al Roma­niei si Printesa Ioana Valentina, cunoscuta Lambrino”, a spus Prinţul Paul.

2 thoughts on “Aglomeraţie de VIP-uri la lansarea unei cărţi a Prinţului Paul al României

  1. Degeaba au cumparat cartea ,k de citit n-o citesc!Astia se gandesc numai la bani,n-au timp de citit,cred ca n-au mai citit din liceu o carte!

  2. Ce print?… care Casa Regala din lume il recunoaste? Asa pot fi si eu printul Moldovei si cant manele…Iliuta, Protopopul, seful politiei si adjuncul sau, chiar si domnul Musteata nu sunt VIP-uri, sunt functionari in slujba cetateanului si a statului.NU!? …. bastard…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *