Primarul Portariuc, sabotat de unii şefi din Primărie. Vezi ce le-a transmis!

Portariuc OvidiuPrimarul Ovidiu Portariuc susţine că este sabotat de unii funcţionari din Primăria Botoşani, acuzele fiind direcţionate către unii dintre directorii instituţiei, membri PDL. El a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că cei care îl sabotează deţin funcţii atât în primărie, cât şi în PDL, şi le-a cerut acestora să decidă de ce parte a baricadei se află.

Să înțeleagă că una a fost voința cetățenilor și dacă vor încerca să pună piedici sau să saboteze anumite acțiuni, se va îndrepta într-un final asupra lor. La un moment dat erau două variante, ori există incompetență, ori există rea voință. Cred că a fost doar o abordare mai lejeră a lor. Faptul că anumite persoane au și funcții de conducere în administrație și funcții de conducere în politică, într-un partid aflat în opoziție, îi pune într-o situație extrem de dificilă. Îi înțeleg, Le-am oferit o şansă, dar îi aştept să înţeleagă că lucrurile trebuie să meargă înainte. Am pornit cu bună credinţă şi nu am vrut să fac schimbări. Dacă nu înţeleg lucrurile acestea, în cel mai scurt timp vom schimba modul de abordare”, a adăugat Portariuc.

El a mai spus că cei care vor încerca să pună piedici vor trebui să răspundă

One thought on “Primarul Portariuc, sabotat de unii şefi din Primărie. Vezi ce le-a transmis!

  1. Sabotorii din primarie sunt mana in mana cu sefii de la societatile subordonate Primariei (locativa, modern calor, eltrans, etc). Aici este filiera !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *