Fostul primar Flutur despre parcul Cornişa: „Au pus carul înaintea boilor de data aceasta”

proiect parc de distractii cornisa
proiect parc de distractii Cornisa

Fostul primar Cătălin Flutur este convins că lucrările la Parcul Cornişa vor începe anul acesta, numai că, spune el, reprezentanţii Primăriei Botoşani „au pus carul înaintea boilor de data aceasta”. Flutur susţine că înainte de a dat drumul la licitaţia de execuţie a lucrării trebuia organizată licitaţia pentru managementul de proiect, pentru a stabili dirigintele de şantier şi inginerul. El mai spune că problema invocată de primarul Ovidiu Portariuc privind întârzierea proiectului, respectiv cea topografică, nu are susţinere.

Sunt licitaţii care se fac înainte. Să vrei acum să începi lucrările, nu le poţi face atâta timp cât nu ai stabilit managementul de proiect.  Al doilea aspect este legat de sumele pe care le au la dispoziţie. Trebuie să ai o sumă de prefinanţare, un avans. Dintr-un avans de 20%, poţi să lucrezi destul de mult, cel puţin la partea de apă se poate face toată infrastructura bazinelor. Sunt convins că dacă noi ţineam licitaţia în iunie, anul trecut, până la ora asta cel puţin partea de apă era gata Ce legătură are o problemă topografică, rezolvabilă, descoperită după nouă-zece luni, după ce ne-am chinuit cu o licitaţie. Se caută motive”, a spus Flutur.

2 thoughts on “Fostul primar Flutur despre parcul Cornişa: „Au pus carul înaintea boilor de data aceasta”

  1. De fapt „chichita” cu greselile topografice este cusuta cu ata alba si este tipica oricarei licitatii pentru lucrari cu bani publici sau fonduri europene. De astfel de chichite stiu doar cei initiati si astfel la oferta merg cit mai jos cu putinta stiind ca mai apoi prin invocarea acestei chichite mai pot mari „potul”si astfel se ajunge (de par example) sa avem cele mai scumpe autostrazi per Km construit.
    Panimaiu ?!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai are….dar daca nu stii nu vb !!!…Dar toti stim toti cunoastem… Suntem un popor numai de oameni priceputi….dar nu stiu din ce cauza totusi suntem la sapa de lemn…..Am inceput din timpul la neanea care vb despre acest proiect si continuam …..
    Hai Salut !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *