Noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani este la chioșcuri

Noul număr al ziarului BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, apare, de azi, la chioșcuri.

Copiii-reporteri au pregătit pentru numărul 15 (aprilie-mai) subiecte interesante din școlile botoșănene, dar și de la evenimentele petrecute în oraș.

Astfel, puteți citi un articol interesant cu aspecte observate la cea de-a V-a ediție a Festivalului de Teatru adolescent „AmFiTeatru”, dar și o abordare interesantă a  copiilor-reporteri de la Târgul Meșteșugarilor, manifestare organizată în cadrul Zilelor Orașului.

Nu lipsește rubrica “Colțu’ BESTial” dedicată în acest număr tinerei inteprete de folk, Ștefania Iacob sau cea dedicată trupelor de street-dance, fenomen care cuprinde din ce în ce mai mulți tineri botoșăneni.

Și în acest număr, copiii-reporteri continuă colaborarea cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec, împreună cu care edităm suplimentul BUZZ VERDE, în cadrul căruia puteți citi articole despre întâmplări frumoase, care au în centrul lor, copii și profesori preocupați de a trăi într-un mediu curat.

Astfel, puteți citi despre o copilă îndrăgostită de natură sau despre ceea ce au făcut în cadrul proiectului “Patrula de Reciclare” al Asociației RoRec, elevii de la Școala nr. 7.

Așadar, și în acest număr, avem subiecte interesante despre copii frumoși, profesori ingenuoși și tineri cu aspirații mari!

Buzz, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, ziarul în care citești altfel de știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *