Vezi ce vedetă va invita preşedintele CJ la următoare ediţie a Târgului de la Popăuţi!

Florin Turcanu- agro zoo 2013 Popauti BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, crede că a opta ediţie a Târgului Expozițional de miei, pielicele și produse tradiționale a fost una dintre cele mai reuşite. Acesta a declarat că, potrivit estimărilor făcute de jandarmi, la târgul de la Popăuţi au participat în cele două  zile în jur de 50.000 de botoşăneni. Preşedintele CJ promite botoşănenilor noi surprize la următoare ediţie a târgului de la Popăuţi: îl va invita pe Goran Bregovic.  Acesta a recunoscut însă că la târgul care a avut loc, sâmbătă şi duminică, organizarea a lăsat de dorit din anumite puncte de vedere.

Trebuie să avem mai multe bănci, să am un control asupra preţurilor, pentru că nu le-am luat niciun leu comercianţilor şi un pic au exagerat. Îmi cer scuze că a fost şi pana de curent. Trebuie să mai rezolv şi cu coşurile de gunoi, pentru că s-au aruncat gunoaie în zonă. A fost participarea cea mai mare şi ne dorim ca la următoarea ediţie să aducem nume renumite, unul ar fi Goran Bregovic”, a spus Ţurcanu.

One thought on “Vezi ce vedetă va invita preşedintele CJ la următoare ediţie a Târgului de la Popăuţi!

  1. Ha,ha,ha…Cum sa ai control al prețurilor?Buna gluma…Pai pt ce sa vina cei cu micii?Sa facă doar prezenta?Vin pt câștig.Pt un liberal ar trebui sa știți f bine lucrul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *