Vicepresedintele PNL, Nechifor: Targul de la Popauti este un eveniment agricol. Nu a luat amploare politica

Ionica Nechifor, vicepresedintele PNL Botosani
Ionica Nechifor

Liberalii botosaneni resping afirmatiile precum ca Targul expozitional de miei si pielicele si produse traditionale de la Popauti ar avea conotatii politice. Vicepresedintele PNL, Ionica Nechifor, a declarat ca urmare a organizarii acestui eveniment s-au lansat produse traditionale din judet.

” Acest eveniment a inceput acum opt ani. Demersurile pe care le-am facut inca de la inceput au fost catre toti oamenii politici pentru sustinerea evenimentului, dar a fost dezinteres. PNL a sustinut de trei ani incoace acest eveniment, insa acum este organizat de Consiliul Judetean. Nu a luat amploare politica. Este un eveniment agricol. Pe astfel de evenimente s-au lansat produse traditionale, se intaresc parteneriate intre fermieri beneficiari si vor fi incheiate contracte pe anumite produse valorificate de fermierii botosaneni in tara si in afara„, a spus Nechifor.

El sustine ca la aceasta manifestare au fost invitati politicieni din toate partidele, nu numai cei din USL. Targul de la Popauti are loc sambata si duminica.

2 thoughts on “Vicepresedintele PNL, Nechifor: Targul de la Popauti este un eveniment agricol. Nu a luat amploare politica

  1. Si eu credeam la fel: ca Tirgul de la Popauti nu are cobotatie politica.
    Pozitia si argumentele domnului Nichifor – vicepresedinte PNL – imi intareste credinta ca m-am inselat.Abia acum cred ca tirgul raspunde unei comenzi politice 100%.Iar comanda vine de la PNL.
    Imi pare rau, domnule Nichifor, dar nu ai stofa de politician.

  2. acest targ este o adunatura pentru chiolhana politicienilor (PNL-PSD). de cand s-a deschis, se sduna, se baga in corturile amplasate si……………bauatura la maxim.Rusine d-lor……!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *