Soţii celebre în „război” la o licitaţie organizată de Primărie

medicamente si baniDouă soţii celebre din Botoşani se află în „război” la o licitaţie publică pentru adjudecarea unei licitaţii privind desemnarea furnizorului de materiale sanitare şi medicamente în cabintele din şcoli şi grădiniţe. Fosta primă doamnă a Botoşaniului, Mia Flutur, şi soţia omului de afaceri Tonino Boldea s-au înscris la licitaţia organizată de Primăria Botoşani.

Soţia fostului primar Cătălin Flutur s-a înscris la licitaţie cu farmacia pe care o deţine, Farmaplus, în timp ce Anca Chirilă- Boldea (fostă Lungu) participă cu reţeaua de farmacii Anca.

Valoarea materialelor sanitare şi medicamentelor scoasă la licitaţie de Primărie este de 25.000 de lei, iar licitaţia este în curs de desfăşurare.

Cea de-a treia firmă înscrisă la licitaţie este Rycomed.

One thought on “Soţii celebre în „război” la o licitaţie organizată de Primărie

  1. N-am auzit pana acum sa se fi licita *materiale sanitare pentru scoli si gradinite*. Foarte interesant ar fi de aflat cine furniza pana acum aceste materiale. Caci nici una nici alta nu sunt tocmai neprihanite in ceea ce priveste relatiile cu statul. Farmaplus a fost salvata de falimentul iminent iar Anca si-a desavarsit hotelul Hepatita din spatele hotelului Premier cu bani de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *