Dezvăluiri şocante ale părinţilor fetei ucise! Tânăra ar fi fost sechestrată de fostul iubit

Mama si iubitul adolescentei ucise
Mama si iubitul adolescentei ucise

În timp ce Cătălin Andronicesei stătea spăşit în faţa magistraţilor botoşăneni, părinţii tinerei de 17 ani ucise de acesta cu 12 lovituri de cuţit aşteptau la morgă să ia acasă trupul neînsufleţit al adolescentei.
Ei recunosc că tânărul de 23 de ani le-a mai făcut probleme şi în trecut, însă nu se aşteptau să recurgă la acest gest. Mama fetei, Irina Bacinschi, susţine că fata sa a fost sechestrată într-o noapte de Cătălin Andronicesei.

“Ea era la o vecină şi s-a dus şi de acolo, era seară, şi de acolo s-a dus. După ce a ieşit de la vecină, a luat-o. A ameninţat-o că o omoară dacă nu merge cu dânsul şi ea de frică s-a dus. Noi am tot căutat-o. Pe urmă mi-a spus vecina cu cine a vorbit ultima dată şi am mers la el acasă şi când am mers era acolo. Nu i-a făcut nimic, dar a chemat pe cineva ca să le dea foc la amândoi”, a spus mama fetei.

Părinţii susţin că tânăra nici nu a avut vreo relaţie cu ucigaşul, ci doar că el era obsedat de ea. Acest lucru îl confirmă inclusiv iubitul fetei, Cătălin Jacota, care a mers şi el să ia de la morgă trupul tinerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *