Portariuc se duce la Mazăre să îi fure proiectele de locuinţe sociale

Radu Mazare si Ovidiu Portariuc
Radu Mazare si Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc susţine că anul acesta va începe construcţia primelor blocuri de locuinţe pentru tineri. El a precizat că are în vedere mai multe terenuri pentru realizarea acestora, însă aşteaptă ofertele de la agenţii economici. Edilul municipiului a spus că în luna mai, o echipă de la PSD, împreună cu câţiva constructori, se va deplasa la Constanţa, pentru a vedea proiectul primarului Radu Mazăre.

Am dorit să le luăm pe cele deja făcute, dar dacă nu s-a putut, le vom construi noi de la zero. Cred că până cel târziu în august avem un teren. Putem începe anul acesta construcţia, însă ea poate dura doi-trei ani. De la a lua terenul şi până la a da cheia poate să dureze şi doi ani jumătate. O echipă a PSD va face o vizită la Constanţa. Vom discuta despre costuri, tehnologii„, a spus Portariuc.

One thought on “Portariuc se duce la Mazăre să îi fure proiectele de locuinţe sociale

  1. Adevarul este ca echipa merge nu sa fure ci sa invete cum se fac ANL-uri ieftine, de calitate si fara spaga traditionala. Ca d’aia „Pastaie” este iubit de constantenii care-l voteaza constiinciosi la fiecare 4 ani !
    De fapt interesul este ca inaugurarea noilor locuinte ANL sa se faca in preajma viitoarelor alegeri locale iar inminarea cheilor in preajma alegerilor generale.
    Ceva de genul dublei inaugurari a parcarii de la Piata Mare dar cu mija electorala de genul „punct ochit, punct lovit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *